1 Hostellerie Munten - Hostellerie Munten
Speciale arrangementen Nederland Frankrijk Spanje Duitsland Zoeken Contact


NEDERLAND
Limburg
Noord-Brabant
Noord-Holland
Drenthe
Friesland
Gelderland
Flevoland

Accomodatie aanmelden


Hostellerie Munten<< Terug naar het overzicht
golf hotels

Hostellerie Munten, Weert

Hostellerie Munten
golfarrangement

Hostellerie Munten met de fraaie restaurant afdeling, het gezellige Eetcafé en de romantische hotelkamers is gevestigd in een monumentaal pand aan de Wilhelminasingel in het centrum van de Midden-Limburgse stad Weert.

In het restaurant heeft u vanuit de halfronde serre een prachtig uitzicht op de ouderwetse stadstuin. U kunt een keuze maken uit de overzichtelijke en uitgebreide menu kaart waar naast à la carte gerechten ook 3, 4 of 5 gangen verrassingsmenu's worden aangeboden. Daarnaast kunt u een keuze maken uit de wijnkaart of onze excellente huiswijnen proberen. Bij mooi weer kunt u buiten eten.

Diegene, die een populair geprijsde maaltijd wil, is van harte welkom in het Eetcafé van Hostellerie Munten. U vindt de à la carte gerechten in een kleurrijke spijskaart. Het schoolbord aan de wand vertelt u wat de dagschotel en het 2 of 3 gangen weekmenu is.
Naast een gezellig diner, een snelle lunch of een kopje koffie is het eetcafé ook de ideale plek voor het vieren van uw feestje.

Hostellerie Munten beschikt tevens over een aantal in comfort en ruimte gevarieerde hotelkamers. Kamers voor één of twee personen en suites waaronder een romantische bruidssuite met bubbelbad. Alle vertrekken zijn smaakvol voorzien van modern comfort, sanitair, tv en telefoon.


Voor meer informatie, vult u a.u.b. onderstaand contactformulier:

Naam
Telefoon
Email
Bericht: