1 Wakker worden van de vogels? - Hotel KASTEEL Geulzicht
Speciale arrangementen Nederland Frankrijk Spanje Duitsland Zoeken Contact


NEDERLAND
Limburg
Noord-Brabant
Noord-Holland
Drenthe
Friesland
Gelderland
Flevoland

Accomodatie aanmelden


Wakker worden van de vogels?


golf arrangementen
<< Terug naar het overzicht
golf arrangement

Hotel KASTEEL Geulzicht, Berg en Terblijt

Hotel KASTEEL Geulzicht, Berg en Terblijt golf hotels

Wakker worden van de vogels?
golf

In het prachtige Geuldal, te midden van de bossen en aan de rand van natuurgebied Ingendael ligt Hotel Kasteel Geulzicht. Een hotel met een zeer rustiek karakter en een romantische uitstraling, ingericht in de Engelse landhuisstijl.
Als hotelgast kunt u verblijven in de ruime zithoeken of in de sfeervolle eetkamer, waar het diner uitsluitend à la carte geserveerd wordt.
Hotel Kasteel Geulzicht is alleen toegankelijk voor de hotelgasten en juist deze beslotenheid in een dergelijke omgeving waarborgt een absolute rust en intimiteit die u op weinig andere plaatsen zult aantreffen.
In tegenstelling tot de meeste hotelkastelen, verblijven en slapen de gasten van Kasteel Geulzicht in het oorspronkelijke kasteel zelf!
De negen ruime hotelkamers (28 t/m ruim 50 m2) liggen verspreid over twee etages en zijn alle anders ingericht. Ze beschikken alle over een tv, radio, telefoon, minibar, föhn, privé- kluisje en een broekenpers. De authentieke lambrisering, schouwen en Romeinse baden zijn in een aantal kamers nog aanwezig.
De badkamers variëren van gewoon bad tot Romeins bad of whirlpool/hydrosauna.


Voor meer informatie, vult u a.u.b. onderstaand contactformulier:

Naam
Telefoon
Email
Bericht: